Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Grillede spidskål med mozzarella og pesto

Små spidskålspakker med mozzarella, grilles og dryppes med pesto. Perfekt tilbehør til grillmaden.

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt

Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer

2. Sådan gør du
  1. Grillede spidskål med mozzarella og pesto

    Skær spidskålen i kvarte og skær stokken af.
    Damp spidskålen i letsaltet vand ca. 4-5 min., dryp godt af og fjern lidt af indmaden.
    Del osten i fire og læg dem i fordybningerne.
    Rul spidskålen sammen, så osten pakkes godt ind.

    Grill spidskålen til osten begynder at smelte.

3. Servering
Server de varme kålpakker dryppet med pesto.
Grillede spidskål med mozzarella og pesto
God smag i mailboxen
Netto-avisen