Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Grillet agurk og skyr

Denne ret kan serveres som en snack eller som tilbehør til kød. Retten er især velegnet til svin eller lam. Meget simpel og lækker.

20 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt


Kød & Fisk

Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer


2. Sådan gør du
  1. Agurk

    Skyl agurken, flæk den på langs og skrab kernerne ud. Skær de to halve agurkestykker over på midten, så du nu har 4 agurkestykker. Grill agurkestykkerne indtil de får grillmærker og syner bløde.

  2. Skyr

    Bland skyr, citron, salt og peber sammen.

3. Servering
Drys finthakket dild over agurkerne og server skyr som tilbehør.

Tip: Hvis du har gammelt, tørt rugbrød liggende, er de perfekt som topping! Blend rugbrødet indtil det bliver til krummer og bag krummerne i ovnen i ca. 20 minutter på 170 grader med en smule salt, for at give dem en lækker, sprød smag.
Grillet agurk og skyr
God smag i mailboxen
Netto-avisen