Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Grillet barbeque laks med krydderurtedressing

Lakseside dryppet med limesaft, smurt med barbequesauce og grillet.

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt





Mejeri & Ost


Kolonial & Drikkevarer


2. Sådan gør du
  1. Grillet barbeque laks og lime

    Dryp laksen med saften fra 1 lime og smør den dernæst med barbeque sauce.
    Grill laksen ved indirekte varme ca. 15 min.

    Halver limefrugterne og grill dem på skærefladen.

  2. Krydderurtedressing

    Flæk agurken, fjern kernerne med en ske og skær den i skiver.
    Drys med salt og lad dem dryppe af i en sigte 10 min.

    Hak dild, purløg og persille og rør krydderurterne sammen med yoghurt og cremefraiche.

    Skyl saltet af agurkerne, dup dem tørre og vend dem i dressingen.

    Smag til med salt og peber.

3. Servering
Server laksen med lime, dressing og måske grillet broccoli i baconsvøb.
Server broccolistave med bacon til.

Tip! Du kan også købe laksefileter færdigmarineret med BBQ.
Grillet barbeque laks med krydderurtedressing
God smag i mailboxen
Netto-avisen