Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Grillet entrecôte med ærtesalat

Det er på tide at skyde grill sæsonen i gang og hvorfor ikke at gøre det med stil? Grillet Entrecote er mør som smør når tilberedt rigtigt og serveret med sprød ærtesalat bliver den til skøn ret som kan serveres hele sommeren lang.

30 min.
2 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt





Kolonial & Drikkevarer





2. Sådan gør du
  1. Salat

    Hvis du bruger ærter i bælg så start med åbne dem og fjerne dem fra bælgen. Blanchere ærterne i letsaltet vand, ca 1 minut og køl dem så af i iskoldt vand.

    Rør sammen finthakket løg, olivenolie, eddike og oregano.

    Kom ærter og vaskede ærteskud, sukkerærter og mynte i en skål, vend med dressingen. Smag til med salt og peber.

  2. Entrecôte

    Krydder hver steak med grillkrydderi salt og peber. Grill ca 3-4 minutter på hver side ved høj varme for medium-rare. Lad kødet hvile i 5 minutter før du serverer det.

3. Servering
Server entrecôten med den sprøde ærtesalat. Velbekomme!
Grillet entrecôte med ærtesalat
God smag i mailboxen
Netto-avisen