Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Grillet kålhoved, creme fraiche, dild og boghvedekerner

Simpel og rustik vegetarisk ret, der er skøn som forret eller som tilbehør til kød eller fisk.

20 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt



Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer





2. Sådan gør du
  1. Boghvede

    Boghvedekernerne skal blødes op natten over i vand. Si vandet fra og steg boghvedekernerne i olie indtil de er sprøde. Tag dem af panden og dræn olien fra boghvederne. Drys kernerne med lidt havsalt.

  2. Kålhoved

    Blend dilden med olivenolie og sæt dild-olien til side. Skær kålen i fire lige store dele og grill dem på begge sider, indtil de har en pæn ’brændt’ farve, men stadig er knasende indeni.

3. Servering
Server de grillede kålstykker med creme fraiche, dild-olien og de sprøde boghvedekerner.
Grillet kålhoved, creme fraiche, dild og boghvedekerner
God smag i mailboxen
Netto-avisen