Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Grillet kylling marineret med peanutbutter, lime, ingefær og chili

Kylling marineret i peanutbutter, ingefær, lime, sesamolie og chili, flækket og grillet. Serveret med med ris og grønsager i sesamvinagrette.

90 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt







Kolonial & Drikkevarer








2. Sådan gør du
  1. Grillet kylling marineret med peanutbutter, lime, ingefær og chili

    Rør peanutsbutter sammen med fintrevet ingefær, saft og revet skal fra lime, finthakket chili, 2 spsk fiskesauce og 1 spsk sesamolie.
    Flæk kyllingen langs rygbenet og klip det helt fra.
    Læg kyllingen ned og tryk den flad.
    Smør den ind i marinade og lad den trække, gerne natten over.

    Bred den ud og læg den på en grillrist.
    Grill den ved indirekte varme ca. 1 time til den er stegt og sprød.

  2. Ris og grønsager i sesamvinagrette

    Kog risene som anvist på emballagen.

    Rens og skyl grønsagerne.
    Snit sukkerærterne på langs, snit forårsløgene fint og meget skråt.
    Halver agurkerne på langs og skær dem i skiver.

    Vend grønsagerne i en marinade af eddike, fiskesauce, sesamolie og chilisauce.
    Drys godt med korianderblade.

3. Servering
Server salaten til kyllingen sammen med ris.
Grillet kylling marineret med peanutbutter, lime, ingefær og chili
Netto-avisen