Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem
Ugens Opskrift

Grillet kylling marineret med peanutbutter, lime, ingefær og chili

Kylling marineret i peanutbutter, ingefær, lime, sesamolie og chili, flækket og grillet. Serveret med med ris og grønsager i sesamvinagrette.

90 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt







Kolonial & Drikkevarer








2. Sådan gør du
  1. Grillet kylling marineret med peanutbutter, lime, ingefær og chili

    Rør peanutsbutter sammen med fintrevet ingefær, saft og revet skal fra lime, finthakket chili, 2 spsk fiskesauce og 1 spsk sesamolie.
    Flæk kyllingen langs rygbenet og klip det helt fra.
    Læg kyllingen ned og tryk den flad.
    Smør den ind i marinade og lad den trække, gerne natten over.

    Bred den ud og læg den på en grillrist.
    Grill den ved indirekte varme ca. 1 time til den er stegt og sprød.

  2. Ris og grønsager i sesamvinagrette

    Kog risene som anvist på emballagen.

    Rens og skyl grønsagerne.
    Snit sukkerærterne på langs, snit forårsløgene fint og meget skråt.
    Halver agurkerne på langs og skær dem i skiver.

    Vend grønsagerne i en marinade af eddike, fiskesauce, sesamolie og chilisauce.
    Drys godt med korianderblade.

3. Servering
Server salaten til kyllingen sammen med ris.
Grillet kylling marineret med peanutbutter, lime, ingefær og chili
God smag i mailboxen
Netto-avisen