Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Grillet lammeculotte med tomatkompot

Saftig grillet timian-rosmarinkrydret lammeculotte serveret med grillede nye løg og små pebre samt en skøn tomatkompot med bid.

45 min.
2 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt






Kolonial & Drikkevarer



Vin & Spiritus

2. Sådan gør du
  1. Grillet lammeculotte

    Gnid lammekødet med knust hvidløg og hakket rosmarin samt timian.
    Krydr med salt og peber og grill culotten indirekte 15-20 min. afhængig af størrelse.
    Brug evt. et stegetermometer.
    Kødet er rosa ved en centrumtemperatur på 62°C.

  2. Tomatkompot

    Halver og knus tomaterne med håndfladen og hak dem derefter groft.

    Steg tomaterne i lidt olivenolie ved god varme sammen med knust hvidløg og chiliflager.
    Kom hvidvin ved og lad det simre 15 min. ved lav varme til konsistensen er som tyk kompot.

    Smag til med salt og peber.

  3. Grillede løg og små pebre

    Rens løgene, skær dem til og halver på langs.

    Halver de små snackpebre og fjern kernehusene.

    Grill grønsagerne til de er gyldne og møre.

3. Servering
Skær kødet i skiver på tværs af kødfibrene og server med grillede grønsager og tomatkompot.
Grillet lammeculotte med tomatkompot
God smag i mailboxen
Netto-avisen