Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Grillet ribeye med Løgismose BBQ-sauce og syltede løg

Ribeye grillet med BBQ-sauce serveret med løg syltede i sherryeddike.

60 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt


Kolonial & Drikkevarer





Øvrige

2. Sådan gør du
  1. Syltede løg

    Pil og skær løgene i forskellige skaller og både.
    Løgene blancheres kort i saltet vand og nedkøles straks herefter.
    Kog en lage af de øvrige ingredienser og læg løgne heri.
    De skal sylte minimum en time – gerne mere.

    Løgene kan med fordel laves dagen før.

  2. Grillet ribeye

    Bøfferne krydres med salt og peber og steges medium rare (eller efter behag) på en pande med olie, smør, rosmarin- og timiankviste.
    Lad herefter kødet trække 5 minutter.

    Pensl bøfferne på begge sider med BBQ-saucen og brænd siderne let med en brænder, eller grill dem ved høj varme på en grillpande eller i ovn.

3. Servering
Løgne lunes i lagen lige inden servering.
Læg bøffen på hver sin tallerken.
Herpå laves en luftig salat af de lune syltede løg.
Bøffen kan serveres med stort set alle typer af kartofler og sauce.
Vi anbefaler at du spiser den som den er, men smager også fortrinligt med en god rødvinssauce og en form for stegt kartoffel.
Grillet ribeye med Løgismose BBQ-sauce og syltede løg
Netto-avisen