Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Grillet salat med grillost

En sommerlig salat direkte fra grillen, perfekt til frokost eller som tilbehør til et større måltid på en solrig dag. Grillost er så skøn da den holder formen på grillen, den er let-sprød udenpå og blød og cremet indeni.

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt





Mejeri & Ost


Kolonial & Drikkevarer






2. Sådan gør du
  1. Løg

    Rør sammen 0,5 dl vand, 1 spsk sukker, 1 tsk. salt og 0,5 dl æbleeddike. Skær løg i tynde skiver og vend i dressingen. Lad sylte i 30 minutter.

  2. Nødder

    Rist nødderne i ovnen (eller på en rist på grillen) og gnid derefter skindet af. Hak dem groft.

  3. På grillen

    Skær salat og peberfrugt i halve eller kvarte, kom godt med olivenolie samt salt og peber på. Grill ved medium/høj varme i ca. 12 minutter, vend nogle gange undervejs.

    Skær grillost i skiver og grill ved medium/høj varme i ca. 4 minutter på hver side.

  4. Dressing

    Rør creme fraiche og saft og citronskal fra 0,5 citron sammen. Smag til med salt og peber.

3. Servering
Skær agurk i tern og kom oven på den grillede salat sammen med ristede nødder, syltet løg, spyd og en klat dressing.
Grillet salat med grillost
God smag i mailboxen
Netto-avisen