Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Grillet spidskålssalat med ærter & græskarkerner

Spidskål i både grilles og dryppes med en vinagrette af citron og olivenolie og toppes med ærter, rødløg, forårsløg og ristede græskarkerner.

20 min.
2 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt






Kolonial & Drikkevarer


2. Sådan gør du
  1. Bland fintrevet citronskal, citronsaft, rødløg i tynde skiver og olivenolie, krydr med salt og peber og lad det trække mens resten laves.

    Fjern de yderste kedelige blade på spidskålen og skær det i kvarte på langs.

    Grill spidskålen på skærefladerne til den tager farve.

    Bælg ærterne og snit forårsløgene fint.

3. Servering
Anret spidskålen på et fad, kom forårsløg, ærter og rødløg fra marinaden hen over.
Pisk marinaden og lidt af den hen over. Pynt med græskarkerner samt kørvel og server.
Grillet spidskålssalat med ærter & græskarkerner
God smag i mailboxen
Netto-avisen