Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Grydebrød med skyr, øl og Løgismose speltkerner

Et lækkert brød med en sprød skorpe og saftig krumme.

60 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kolonial & Drikkevarer





Mejeri & Ost


Vin & Spiritus

Øvrige

2. Sådan gør du
  1. Kom vand og gær i en skål og opløs gæren tilsæt herefter skyr og øl. Tilsæt havregryn, hvedemel, Løgismose speltkerner og salt og rør det godt sammen med en grydeske.

    Lad dejen hæve ved stuetemperatur i 4-5 timer eller i køleskabet natten over.

    Varm en tykbundet gryde op i ovnen ved 250 grader, når gryden er varm, tilsættes der olie og dejen hældes i.

    Bag først brødet 30 min. med låg og derefter 20 min. uden låg til det er gyldent.

    Vend brødet ud på en rist og lad det køle lidt før det serveres.

3. Servering
Server brødet lunt med smør.
Grydebrød med skyr, øl og Løgismose speltkerner
Netto-avisen