Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Gullaschsuppe

En rigtig varmende vintersuppe med masser af smag. Den mætter godt og der kan med fordel laves en stor portion så der er til flere dage.

140 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt




Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer







2. Sådan gør du
  1. Hak løgene. Skræl gulerødderne, flæk dem på lags og skær dem i halve skiver. Skær peberfrugt og skrællede kartofler i tern.

    Skær kødet i tern ca. 2*2 cm. Brun kødet i olie lidt af gangen ved god varme. Tilsæt løg og steg til de er næsten møre.

    Kom kødet tilbage i gryden sammen med paprika og spidskommen og brun 1-2 min.

    Tilsæt tomatpure, gulerod, peberfrugt, tomater, bouillon og laurbær og bring det hele i kog. Lad det simre under låg i 1½ time.

    Tilsæt kartofler og kog endnu ca. 30 min. til kød og kartofler er møre.

    Smag suppen til med paprika, salt og peber.

3. Servering
Server suppen rygende varm med creme fraiche på toppen og med brød til.
Gullaschsuppe
Netto-avisen