Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Hakkebøf med perlebygsalat og parmesandressing

Saftig hakkebøf med perlebyg og timian serveret med lynstegt kål, perlebyg og dressing af yoghurt, parmesan og olivenolie.

40 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt




Mejeri & Ost


Kolonial & Drikkevarer




2. Sådan gør du
  1. Hakkebøf med perlebyg og kål

    Skyl perlebyg grundigt i koldt vand og kog som anvist på emballagen.

    Bland kødet med 2 dl kogte perlebyg samt timianblade fra halvdelen af kvistene.
    Form til hakkebøffer og krydr med salt og peber.
    Steg dem ved god varme ca. 3-4 min. på hver side.

  2. Parmesandressing

    Rør yoghurt sammen med fintrevet parmesan, hvidvinseddike og olivenolie. Smag til med salt og peber.

  3. Perlebygsalat

    Snit forårsløgene og riv kålen i lidt mindre stykker.
    Steg kål og forårsløg sammen med resten af timianen i lidt olivenolie ca. 2 min., bland med resten af perlebyggen og smag til.

3. Servering
Anret bøffen på lidt yoghurtcreme og server med lynstegt kål og perlebyg.
Hakkebøf med perlebygsalat og parmesandressing
God smag i mailboxen
Netto-avisen