Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Helstegt kylling med vindruer, forårsløg og squash

Hel Løgismose kylling fyldt under brystskindet med flødeost og stegt med hvidvin, forårsløg, squash og vindruer.

80 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?

Frugt & Grønt





Mejeri & Ost


Vin & Spiritus

Brød

Kolonial & Drikkevarer


2. Sådan gør du
  1. Rens kyllingen og dup den tør.

    Krydr den indvendig med salt og peber og fyld den med 2 rosmarinkviste samt en timiankvist.
    Løft forsigtigt skindet ved brystet og kom flødeosten ind under.

    Læg kyllingen i et ovnfast fad, pensl med olie og krydr med salt og peber.
    Hæld derefter hvidvin hen over og sæt fadet i ovnen i 40 min. ved 200°C.

    Skær squash i halve tykke skiver, rens forårsløgene og del dem i to.
    Skyl vindruerne, pil dem af klaserne og kom dem i fadet med kyllingen sammen med squash, forårsløg og resten af urterne.

    Læg smørret på brystet i tynde skiver og sæt fadet i ovnen endnu 20 min.

3. Servering
Parter kyllingen og server med urter, vindruer, sky og lun baguette.
Helstegt kylling med vindruer, forårsløg og squash
Netto-avisen