Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Hjemmelavet appelsinis

Appelsinis lavet på frisk presset appelsinsaft, sukker og fløde serveret i skallen.

15 min.
6 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt

Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer


2. Sådan gør du
  1. Halver appelsinerne.

    Skrab kødet forsigtigt ud af skallerne uden af de går i stykker.

    Pres saften fra kødet gennem en sigte og bring det i kog med sukker.

    Afkøl appelsinsiruppen.

    Pisk fløde til flødeskum og vend appelsinsiruppen i.

    Fordel appelsinskummet i skallerne og sæt dem i fryseren til isen er frosset.

3. Servering
Pynt med hakkede nødder f.eks. pecannødder, lad isen stå ca. 10 min. ved stuetemperatur og server.
Hjemmelavet appelsinis
God smag i mailboxen
Netto-avisen