Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Hjemmelavet hønsesalat med Løgismosekylling

Cremet og velsmagende hønsesalat med Løgismose kyllinge, bacon og purløg.

60 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk


Frugt & Grønt

Kolonial & Drikkevarer







Mejeri & Ost


2. Sådan gør du
  1. Mayonnaise

    Pisk æggeblommerne seje med salt.
    Tilsæt sennep, citronsaft og eddike.
    Pisk nu olien i lidt ad gangen i en tynd stråle, til konsistensen bliver cremet som mayonnaise.
    Olien kan med fordel have køleskabstemperatur, da dette modvirker, at mayonnaisen skiller.
    Smag til med peber og måske lidt mere salt.
    Rør mayonnaisen sammen med cremefraiche og smag til med lidt af lagen fra aspargesene, salt og peber.

  2. Hønsesalat

    Kog kyllingelårene i saltet vand sammen med bouquet garni, til de er møre.
    Fjern skindet fra lårene og pluk kødet af benene.
    Skær bacon i grove tern og steg dem sprøde på panden i et par dråber vindruekerneolie.
    Lad baconen dryppe af på et stykke køkkenrulle, til den er helt afkølet.

    Vend aspargesene sammen med kylling og bacon.
    Tilsæt mayonnaise, til den binder fyldet sammen.
    Smag til med salt og peber.

3. Servering
Server hønsesalaten med et stykke ristet brød og evt. en lille salat.
Hjemmelavet hønsesalat med Løgismosekylling
Netto-avisen