Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Hjemmelavet is med nektariner og kokos

Frisk hjemmelavet is med smagen af sol og sommer, helt uden ismaskine!

360 min.
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt


Kolonial & Drikkevarer




Øvrige

2. Sådan gør du
  1. Nektariner

    Vask og skær nektariner i stykker. Kom i en gryde med 1 dl vand og bring i kog. Lad simre indtil nektarinerne er bløde. Brug en stavblender til at mose dem med. Pres derefter mosen gennem en si for en silkeblød effekt.

  2. Cremen

    Pisk æggeblommer og brun farin indtil lyst og luftigt. Kom kokosmælk og salt i en gryde og varm op til kogepunktet. Hæld den varme mælk i æggeblommerne i en tynd stråle, imens du pisker. Kom æggeblommemælken tilbage i gryden og varm op til kogepunktet. Rør konstant så det ikke brænder på.

  3. Kondenseret mælk

    Pisk den kondenserede mælk. Det er en god idé at placere en metalskål i fryseren i 30 minutter og piske mælken i den. Den bliver ikke ligeså luftig som flødeskum, men meget mere luftig og let, end når den kommer direkte ud af dåsen.

  4. Isen

    Rør nektarinmosen, limesaft og den piskede kondenserede mælk sammen med æggeblandingen. Hæld i en 1-literform og kom i fryseren i minimum 6 timer.

3. Servering
Du ender med 1 liter lækker is – klar til servering.

TIP: Det er en god idé at røre i isen hvert 30. minut, indtil isen bliver fast. På den måde opnår du det blødeste resultat.
Hjemmelavet is med nektariner og kokos
God smag i mailboxen
Netto-avisen