Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem
Ugens Opskrift

Hotdog med medister, æbleketchup & syltet spidskål

Hjemmelavede hotdog med julemedister toppet med ketchup lavet på friske æbler samt spidskål syltet i eddikelage.

45 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt




Brød

Kolonial & Drikkevarer





2. Sådan gør du
  1. Æbleketchup og syltet spidskål

    Skær 2 æbler i små tern og hak løget.

    Snit spidskålen fint.

    Bring eddike og sukker i kog og kog til sukkeret er opløst.
    Hæld halvdelen over i en skål.

    Kom æble og løg i gryden og lad det småkoge ca. 10 min.
    Findel æble og løg til en ketchup med en stavblender og smag til med tomatpure.

    Vend spidskålen i skålen med eddikelage og lad det trække lidt.

  2. Medister

    Drej medisteren så den laves til 4 sammenhængende pølser og steg dem ca. 8-9 min. på hver side ved middel varme.

    Rør sennep sammen med honning.

    Skær det sidste æble i meget fine tynde skiver og lun brødene.

3. Servering
Åbn brødene og fyld dem med medister, sennep, ketchup, syltet kål og tynde skiver æble.
Hotdog med medister, æbleketchup & syltet spidskål
God smag i mailboxen
Netto-avisen