Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Hurtig kartoffelpizza

Lækker pizza på ingen tid med masser af frisk mozzarella, mascarpone og tynde skiver kartoffel. Toppes med frisk spinat og parmaskinke.

20 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt



Brød

Mejeri & Ost


Kolonial & Drikkevarer



2. Sådan gør du
  1. Læg pizzabundene på en bageplade med bagepapir og smør dem med mascarpone.

    Skær kartoflerne i meget tynde skiver og læg dem i iskoldt vand.
    Hæld vandet fra, hæld dernæst kogende vand over og dryp godt af.

    Fordel kartoffelskiverne på pizzabunden sammen med mozzarella i skiver.

    Drys med rosmarin og bag pizzaerne nederst i ovnen ved 225C, til osten er let gylden og kartoflerne møre.

3. Servering
Vend spinaten i balsamico og olivenolie og kom den oven på sammen med lufttørret skinke.
Skær pizzaerne i passende stykker og server.
Hurtig kartoffelpizza
Netto-avisen