Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Hvedeotto med Karl Johan svampe og kål

Løgismose hvedekerner i Karl Johan svampe med masser af revet parmesan og blandet kål.

20 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt



Kolonial & Drikkevarer



Mejeri & Ost


2. Sådan gør du
  1. Hvedekernerne, med lage, varmes i en gryde.
    Tilsæt revet parmesan, smør, evt. lidt vand og varm det hele godt igennem.
    Smag til med salt, peber, og hakket persille.
    Skær kålen ud i ensartede stykker og steg dem i olivenolie på en varm pande.
    Smag til med citronskal, salt og peber.

3. Servering
Anret hvedeottoen i bunden af en tallerken og fordel de forskellige kålstykker henover.
Riv til sidst en fornuftig mængde parmesan ud over retten.
Hvedeotto med Karl Johan svampe og kål
Netto-avisen