Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Indisk kylling i karry

Indisk inspireret gryderet med kylling serveret med lune naanbrød penslet med karrysmør og drysset med mandelflager.

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt


Brød

Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer







2. Sådan gør du
  1. Indisk kylling i karry

    Kog risene som anvist på emballagen.

    Skær kyllingefileterne i grove tern.

    Svits karryen i lidt olie til det begynder at dufte.

    Svits kyllingestykkerne i karry 2-3 min.

    Kom kokosmælk samt tomat ved og lad det simre 5 min.

    Tilsæt spinat, kog endnu 2 min. og smag til med ekstra karry, salt og peber.

  2. Naanbrød med karry

    Smelt smørret i en gryde sammen med 1 tsk karry.

    Pensl det på naanbrødene og drys dem med halvdelen af mandelflagerne.

    Varm brødene i ovnen 5-6 min. ved 200°C.

3. Servering
Drys kyllingegryden med resten af mandelflagerne og server med naanbrød eller ris.
Indisk kylling i karry
Netto-avisen