Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Indiske kyllingespyd med mynte-raita & naanbrød

Inderfileter marineret i yoghurt med karry og lime og sat på spyd. Grilles og serveres med raita af yoghurt, mynte og melon lige til at dyppe i.

40 min.
6 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt



Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer


Brød

2. Sådan gør du
  1. Indiske kyllingespyd

    Rør 125 g yoghurt sammen med fintrevet limeskal og saft, karry og olie.
    Vend inderfileterne i marinaden og lad dem trække mens resten gøres klar, men gerne natten over.
    Sæt inderfileterne på spyd og grill dem 2-3 min. på hver side.

  2. Mynte-raita & naanbrød

    Rør resten af yoghurten sammen med finthakket mynte og melon i små tern.
    Smag til med salt og peber.

    Lun naanbrødene og del hvert brød i 3 stykker.

3. Servering
Server spyddene med raita og naanbrød.
Indiske kyllingespyd med mynte-raita & naanbrød
God smag i mailboxen
Netto-avisen