Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Iskaffe med kokos

Lækker iskaffe med tropiske toner.

30 min.
10 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kolonial & Drikkevarer




Øvrige


2. Sådan gør du
  1. Kokossirup

    Kom 1,5 dl vand, 1 dl sukker og 0,5 dl kokosmel i en lille gryde. Bring i kog og lad simre indtil sukkeret er helt opløst. Tag af varmen, kom låg på og lad trække i 30 minutter. Si og smid kokos ud. Stil på køl.

  2. Kaffe

    Bryg en stærk kande kaffe og køl den ned.

  3. Kokosmælk

    For at undgå klumper så kom kokosmælk fra dåse i en skål og pisk den let, så den bliver ensartet. Du kan også give den få sekunder i blenderen.

3. Servering
Fyld et glas med isterninger, kom en spsk. sirup i og fyld to tredjedele op med den kolde kaffe. Rør rundt. Hæld kold kokosmælk over.

TIP: Efter du stiller kokossiruppen på køl, kan det ske, at der sætter sig lidt kokosolie på toppen. Skrab olien af, før du hælder siruppen i kaffen, for at undgå klumper.
Iskaffe med kokos
God smag i mailboxen
Netto-avisen