Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Islagkage med bær

En virkelig god og simpel islagkage med bund af knuste kiks, nødder og chokolade samt 2 lag is. Vaniljeis smagt til med hyldeblomst samt vaniljeis blandet med mosede bær og sirup.

30 min.
10 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt



Mejeri & Ost

Frost

Kolonial & Drikkevarer






2. Sådan gør du
  1. Knus kiksene og bland med hakkede nødder.
    Smelt chokoladen over vandbad.
    Vend kiks, nødder og smeltet smør i den smeltede chokolade og kom det i en springform beklædt med plastfilm.
    Tryk kikseblandingen sammen og sæt den i køleskabet til bunden er fast.

    Rør den ene pakke is sammen med hyldeblomstsirup.
    Kom iscremen i formen og sæt den i fryseren.

    Rør imens den anden pakke vaniljeis med mosede jordbær og solbærsirup.
    Kom den oven på og sæt isen i fryseren til den er fast, ca. 3 timer.

3. Servering
Pynt isen med groftrevet chokolade og masser af bær.
Islagkage med bær
God smag i mailboxen
Netto-avisen