Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Julesalat med Confit de Canard og æble

Salaten der emmer af jul. En skøn forening af julesalat, rødkål, æbler, and og sprøde granatæblekerner.

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kolonial & Drikkevarer






Frugt & Grønt




Brød

2. Sådan gør du
  1. Tilbered Confit de Canard om anvist.

    Pluk det lune Confit de Canard kød af benene.

    Vend fintsnittet rødkål og julesalat i en marinade af eddike, olie, dijonsennep, salt og peber.

    Skær æble i fine både og kom dem i salaten sammen med lidt forskellige tørret frugt, granatæble og nødder.

3. Servering
Fordel salaten på tallerkenerne, top med Confit de Canard og server med brød.
Julesalat med Confit de Canard og æble
God smag i mailboxen
Netto-avisen