Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Kalvehøjrebsbøf med whisky pebersauce & kartoffelspiraler

Lækre bøffer og serveret med pebersauce smagt til med whisky samt sprøde friterede kartoffelspiraler.

30 min.
2 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt




Mejeri & Ost


Kolonial & Drikkevarer





2. Sådan gør du
  1. Skræl kartoflerne og stik et træspyd i gennem kartoflen på den lange led. Skær kartoflen i tynde skiver ind til spyddet som en spiral og læg dem i iskoldt vand 5 min.

    Sauter finthakket skalotteløg og knust hvidløg i smør til løgene er klare, tilsæt bouillon og lad det simre 5 min.

    Krydr bøfferne med salt og peber.

    Skyl persillen og dup den og kartoflerne tørre.

    Steg kartoflerne i olie ved middel varme til de er møre. Tag dem op og dyp af.

    Steg persillen sprød i olie. Kom kartoflerne tilbage i olien og steg til de er sprøde og gyldne.

    Steg bøfferne 2-3 min. på hver side afhængig af hvor rød den skal være.

    Kog panden af med fonden og si den over i en gryde. Kom peberkorn ved og kog et kort øjeblik. Tilsæt fløde og whisky, kog op og smag til.

3. Servering
Anret bøffer og kartofler på tallerkenerne. Pynt med sprød persille og kom saucen hen over kødet. Server resten til.
Kalvehøjrebsbøf med whisky pebersauce & kartoffelspiraler
Netto-avisen