Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Kalvekoteletter og kartofler

Kalvekoteletter og kartofler på grillen – så er aftensmaden reddet! Om sommeren smager alt ganske enkelt bedre, når det er grillet, ikke sandt? TIP: Det er oplagt at bruge rester fra gårsdagens kartofler til denne ret.

30 min.
2 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt



Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer







2. Sådan gør du
  1. Kartofler

    Forkog kartoflerne i ca. 7-8 minutter.

    Rør olivenolie, timian, rosmarin og hvidløgspulver, salt og peber sammen. Vend de forkogte kartofler i marinaden og kom på en grillbakke. Grill sammen med kødet, i ca. 10 minutter, eller indtil de bliver sprøde uden på.

    Hak basilikum og koriander. Vend urter og smuldret fetaost sammen ved kartoflerne efter de er kommet af grillen.

  2. Koteletter

    Kom krydderurte-salt eller din yndlings krydderblanding på kødet.

    Grill ca. 6 minutter på hver side. Det kommer an på kødets tykkelse, hvor længe du skal grille det. Hold øje og brug fingeren til at prikke lidt til kødet undervejs. Des blødere det føles, des mindre stegt er det.

3. Servering
Anret 2 tallerkener med krydrede koteletter og marinerede kartofler – lige fra grillen.
Kalvekoteletter og kartofler
God smag i mailboxen
Netto-avisen