Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Kammerjunker

Sprøde og hjemmelavede kammerjunker til sommerens koldskål. Kan også bruges som lille småkage til kaffen.

45 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt

Mejeri & Ost



Kolonial & Drikkevarer




2. Sådan gør du
  1. Bland hvedemel, mandelmel, bagepulver, sukker, fintrevet citronskal og vaniljekorn i en skål.
    Smuldr smørret i blandingen og saml dejen med æg og evt. lidt fløde.

    Tril dejen til små kugler ala pebernødder og læg dem på en bageplade med bagepapir.
    Giv dem et let tryk med fingeren og bag dem ca. 10 min. ved 200 grader.
    Afkøl på bagerist.

3. Servering
Knus kagerne en anelse hen over en skål med koldskål. Opbevar kammerjunkerne i en kagedåse.
Kammerjunker
God smag i mailboxen
Netto-avisen