Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Karrykrydret kylling med nødder & mangosalat

Kylling krydret med karry, vendt i hakkede peanuts og cashewnødder og stegt. Hertil salat med mango, avocado, rosenkål og nødder.

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt






Brød

Kolonial & Drikkevarer





2. Sådan gør du
  1. Hak 2/3 af nødderne fint.

    Vend kyllingefileterne i en blanding af karry og nødder.
    Steg fileterne ved middel varme ca. 5 min. på hver side.

    Skræl mangofrugten og skær kødet fri af stenen. Skær det i skiver.
    Halver avocadoerne, fjern stenene og pil skallen af.
    Dryp med limesaft og skær dem i både.
    Snit forårsløgene, skær rosenkålene i tynde skiver og snit salaten.
    Bland det hele med saften fra en lime og olie.
    Smag til med salt og peber og drys med resten af nødderne.

    Varm brødene i ovnen 5-6 min. ved 200°C.

3. Servering
Server salaten til kyllingen sammen med lune naanbrød.
Karrykrydret kylling med nødder & mangosalat
Netto-avisen