Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Kebab på grillet pita med tomatchutney og krydret yoghurt

Krydrede kødboller på spyd med sød syrlig tomatchutney og yoghurt smagt til med mynte, persille og hvidløg.

40 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt







Brød

Mejeri & Ost


Kolonial & Drikkevarer









2. Sådan gør du
  1. Kebab

    Rør kødet sejt med salt og tilsæt et finthakket rødløg, æg, spidskommen, koriander, paprika, rasp, peber og 1 spsk. finthakket mynte.
    Rør farsen sammen og lad den hvile 15 min.
    Form farsen til runde kødboller og steg dem i lidt olivenolie ved god varme ca. 12 min.
    Sæt dem evt. på spyd.

  2. Krydret yoghurt

    Rør yoghurt sammen med knust hvidløg, revet citronskal, hakket mynte og persille.
    Lad det trække 10 min. og smag til med salt og peber.

  3. Tomatchutney

    Halver tomaterne og hak rødløget.
    Kom dem i en gryde sammen med sukker og eddike og bring det hele i kog.
    Lad det koge ved god varme til væden er kraftig reduceret og tomaterne møre.

3. Servering
Grill og halver pitabrødene og anret kebab, chutney og yoghurt oven på.
Server resten til og pynt evt. med friske urter.
Kebab på grillet pita med tomatchutney og krydret yoghurt
Netto-avisen