Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Kold melonsuppe med sprøde kikærter og mynte

Kold og forfriskende sommersuppe. Perfekt som frokost på en solrig dag eller som forret inden grillmiddagen.

45 min.
2 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt





Kolonial & Drikkevarer




Øvrige

2. Sådan gør du
  1. Grøntsager

    Skræl og fjern kerner fra melon og agurk.
    Skær i tern.
    Hak rødløg.

  2. Suppe

    Kom melon, agurk, løg, saft fra 0,5 lime samt eddike i foodprocessor eller blender.
    Blend indtil ensartet og silkeblødt.
    Med foodprocessoren kørende, hæld 0,75 dl olivenolie i.
    Smag til med salt og peber.
    Pres suppen igennem en si.
    Stil i køleskab i ca. 30 minutter, eller indtil iskold.

  3. Kikærter

    Hæld væsken fra kikærterne og tør ærterne grundigt, f.eks. imellem to viskestykker.
    Vend kikærterne i 0,5 dl olivenolie og rist dem i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter, eller indtil sprøde.
    Drys de varme kikærter med røget paprika og lidt salt lige så snart de kommer ud af ovnen.
    Top hver suppeskål med sprøde kikærter og finthakket frisk mynte.

3. Servering
Top hver suppeskål med sprøde kikærter og finthakket frisk mynte.
Du ender med ca. 1 L suppe

TIP: Du kan snildt bruge honningmelon, hvis du ikke har Cantaloup.
Kold melonsuppe med sprøde kikærter og mynte
God smag i mailboxen
Netto-avisen