Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Kold risengrød med havredrik og vanilje

Kold risengrød kogt på havredrik og smagt til med vanilje. Serveres med masser af friske jordbær drysset med lidt vaniljesukker. Perfekt morgenmad eller eftermiddagssnack.

90 min.
6 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt

Kolonial & Drikkevarer






2. Sådan gør du
  1. Bring havredrik og grødris i kog under omrøring og lad det simre for svag varme i 50 min.
    Smag til med salt og sæt grøden til afkøling.
    Rør den kolde grød sammen med vaniljekorn samt flormelis.

    Skyl bærrene og skær dem i mindre stykker.

3. Servering
Fordel grøden i skåle og top med friske bær.
Drys med lidt vaniljesukker og server straks.

Tip! Smager også godt med frugtkompot.
Kold risengrød med havredrik og vanilje
God smag i mailboxen
Netto-avisen