Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Kulmule med braiseret grillet spidskål & dildaioli

Skøn fisk med sprødt skind serveret med en aioli smagt til med masser af finthakket dild og små halve spidskålshoveder der først er blancheret og dernæst grillet et kort øjeblik.

30 min.
2 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt



Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer

2. Sådan gør du
  1. Skyl og halver spidskålet og damp det 2 min. i letsaltet vand. Dryp godt af.

    Rør aioli sammen med finthakket dild og smag til med citronsaft, salt og peber.

    Grill/steg spidskålen 2 min. på skærefladen til det har taget farve.

    Steg kulmulefileterne på skindsiden i lidt fedtstof til kødet er fast og hvidt.

3. Servering
Server kulmulefileterne med dildaioli og spidskål.
Kulmule med braiseret grillet spidskål & dildaioli
God smag i mailboxen
Netto-avisen