Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Kylling i fad med ovnsteget broccoli og skyrcreme

Kylling i fad serveret med ovnsteget broccoli med parmesanost og skyrcreme. En god gammel klassiker, der både er nem, hurtig og velsmagende.

50 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt



Mejeri & Ost


Brød

Kolonial & Drikkevarer





2. Sådan gør du
  1. Kylling med persille

    Skær kyllingen ud i passende stykker. Læg et stykke bagepapir i et ildfast fad og fordel kyllingestykkerne heri. Pensl med olie og krydr med salt, peber og piment d’Espelette. Fadet sættes i ovn ved 200 grader varmluft i ca. 25 minutter. Lad herefter kyllingen trække 10 minutter i slukket ovn med åben låge.

  2. Broccoli med parmesanost

    Broccolien deles i buketter og koges i 3 minutter i letsaltet kogende vand. Mandlerne sauteres på en mellemvarm pande til de er gyldne. Kom broccoli i et ildfast fad, drys med mandler og olivenolie. Sæt broccoli i ovnen ved 200 i ca. 10 minutter. Drys herefter med friskrevet parmesanost, krydr med salt og peber, og giv det 5 minutter mere.

  3. Baguette med pesto

    Skær baguette i tynde skiver, smør med pesto, og fordel dem på en bageplade og bag dem sprøde i oven ved 200 grader i ca. 10 minutter.

  4. Skyrcreme

    Riv hvidløget og skal af citronen ned i skyren, og smag til med salt og peber.

3. Servering
Server kylling med de ovnsteget broccoli med parmesanost og skyrcreme.
Kylling i fad med ovnsteget broccoli og skyrcreme
Netto-avisen