Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Kylling satay med ris & agurk

Små saftige marinerede kyllingespyd serveret med ris, skoleagurker og en lækker sataysauce lavet på bl.a. kokosmælk og peanuts.

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt



Kolonial & Drikkevarer











Øvrige

2. Sådan gør du
  1. Kyllingespyd

    Vend inderfileterne i en marinade af; halvdelen af thaikarryen rørt sammen med 1 dl kokosmælk, gurkemeje, 1 spsk fiskesauce og 1 tsk. sukker og lad det trække mens resten laves.

    Sæt dem på spyd og stegt dem 3-4 min. på hver side.

    Kog ris som anvist på emballagen.

    Halver agurkerne og del dem igen diagonalt.

  2. Sataysauce

    Rist resten af thaikarryen i lidt af den faste kokosmælk til det dufter og skiller.

    Kom peanutsbutter samt resten af kokosmælken ved og bring det i kog under omrøring til en jævn tyk sauce.

    Tilsæt fiskesauce, soja, 1-2 spsk limesaft samt sukker og lad saucen koge 2 min.

    Smag til med ekstra limesaft, fiskesauce og sukker.

3. Servering
Anret spyddene på et fad sammen med agurk.
Drys med koriander samt peanuts og ris og sauce til.
Kylling satay med ris & agurk
Netto-avisen