Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Kyllingebryst med citronsmør og bagt spidskål

Saftig kylling med skøn smag af citron og persille.

45 min.
2 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt



Mejeri & Ost


2. Sådan gør du
  1. Kylling

    Rør smørret sammen med fintrevet citronskal og 1 spsk hakket persille. Stik en finger ind under skindet ved vingebenet og stop halvdelen af smørret ind under. Krydr kyllingen med salt og peber og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag kyllingen ca. 25 min.

  2. Bagt spidskål

    Pil de yderste blade af spidskålen og skyl de godt. Skær den i både og blancher dem 2 min. i letsaltet vand. Læg dem på bagepladen sammen med kyllingen, riv parmesanen hen over og fordel resten af smørret oven på. Bag ca. 10 min. til parmesanen er gylden. Server straks gerne suppleret med brød eller kartofler

3. Servering
2 personer
Kyllingebryst med citronsmør og bagt spidskål
Netto-avisen