Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Laks med grillede asparges

Lækker laks med masser af smag og dejlige krydderier.

2 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt


Kolonial & Drikkevarer





2. Sådan gør du
  1. Benyt grillfunktionen i ovnen og sæt den på 220°C.

    Rør alle krydderierne sammen i en skål og gnid grundigt på fisken.

    Kom lidt olie på skindsiden af laksen og grill/steg den på en pande ved middelhøj varme (skindsiden nedad) i 3 minutter. For at undgå, at krydderierne brænder på, så undlad at vende fisken om.

    Placér panden under grillen i ovnen i få minutter, indtil krydderierne er brunede og fisken er gennemstegt.

    Kom lidt olie og salt på aspargesene og grill dem på en pande eller på en grill i få minutter ved høj varme.

3. Servering
Drys mynte over retten og servér.

For et ekstra frisk touch kan du evt. grille et par limebåde sammen med dine asparges.
Laks med grillede asparges
Netto-avisen