Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Lakserillette på ristet brød

En lækker lille hapser – let frokostanretning med bagt laks rørt med peberrod, cremefraiche og citronskal.

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt





Brød

Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer


Vin & Spiritus

2. Sådan gør du
  1. Læg laksen i et ovnfast fad og krydr med revet citronskal, citronsaft, salt og peber. Bag laksen ved 200C i ca. 15 min. og afkøl.

    Snit porren fint og skyl godt. Skær æble i små tern.

    Rør creme fraiche sammen med snaps, lidt citronsaft, honning, peberrod, salt og peber. Vend først æblerne heri. Pluk laksen i mindre stykker og vend den i cremen sammen med porre og hakket dild. Smag til med salt og peber.

3. Servering
Skær brødet i skiver, rist det let og anret lakserilletten oven på. Pynt gerne med ekstra dild.
Lakserillette på ristet brød
Netto-avisen