Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Langtidsstegt svineskank med glaserede rødbeder

Langtidsstegt svineskank med sprød svær, honningglaserede rødbeder og forfriskende vintersalat med citrus.

210 min.
2 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt






Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer





2. Sådan gør du
  1. Langtidsstegt svineskank

    Rids sværen med en skarp kniv og gnid godt med salt så det kommer ind imellem sværen.
    Stil svineskanken i et ovnfast fad og krydr med peber.
    Sæt fadet på nederste ovnrille i en kold ovn.
    Tænd ovnen på 150 grader og lad svineskanken stege ca. 3 timer til sværen er sprød og let gylden.
    Check om sværen er ved at blive sprød, hvis ikke skrues temperaturen på til 200°C de sidste 30 min. til kødet slipper benet.

  2. Glaserede rødbeder

    Skyl og kog rødbederne møre ca. 45 min.
    Smut skallen af og skær dem i lidt mindre stykker.
    Smelt smør og honning på panden og glaser rødbederne heri sammen med timian.
    Krydr med salt og peber

  3. Citrussalat

    Skær skrællen af grape og appelsin tæt til kødet og skær dem i skiver.
    Halver de største.
    Bræk eller skær radicchiosalaten i lidt mindre stykker og vend dem i en marinade af hvidvinseddike og olivenolie smag til med salt og peber.
    Bland med appelsin og grape og drys med græskarkerner og måske lidt urter.

3. Servering
Skær kødet fri af benet og skær det i skiver. Server med glaserede rødbeder samt citrussalat.
Langtidsstegt svineskank med glaserede rødbeder
Netto-avisen