Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Lasagne med oksekød, spinat & tomat

En nem lasagne lavet på hakket oksekød, spinat og friske tomater lagt lagvis med lasagneplade og bechamelsauce.

60 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt




Mejeri & Ost





Kolonial & Drikkevarer



2. Sådan gør du
  1. Svits kødet i lidt olivenolie sammen med hvidløg til det er gyldent og krydr med oregano, salt og peber.
    Tilsæt squash i halve skiver og grofthakkede tomater og svits endnu nogle minutter.
    Kom spinaten ved og svits til det er faldet sammen.
    Bland med ricotta og smag til.

    Smelt smørret i en gryde, drys melet i under omrøring og tilsæt mælken lidt af gangen mens der pisket, så klumper undgås. Kog saucen igennem og smag med salt og peber.

    Skær lasagnepladerne til så de passer til den form du vælger, hvad enten det er portionsforme eller en stor bradepande.

    Kom lidt kødsauce i bunden, dæk med lasagneplader, så et lag kødsauce og dernæst bechamelsauce. Fortsæt lagvis og slut af med lasagneplader og bechamelsauce.

    Drys med parmesan og bag lasagnen ca. 25 min. ved 200C.

3. Servering
Server med grøn salat.
Lasagne med oksekød, spinat & tomat
Netto-avisen