Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Lynstegt kylling med rejer & gurkemejeris

Kylling lynstegt med chili, gurkemeje og ingefær i skøn forening med rejer, grønt og cashewnødder.

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt






Frost

Kolonial & Drikkevarer






2. Sådan gør du
  1. Læg rejerne til optøning og dryp af.
    Svits koriander frø i lidt olie i en gryde til de popper, tilsæt 1 tsk gurkemeje samt ris. Bland og hæld 6 dl bouillon over. Lad det simre under låg for svag varme i 12 min.
    Halver chilien, fjern kernerne og snit den fint.
    Snit forårsløg og sukkerærter skråt.
    Lynsteg kyllingestrimlerne i lidt olie sammen med revet ingefær, chili og gurkemeje 2-3 min.
    Kom grønsagerne ved og lynsteg endnu et par minutter.
    Tilsæt rejer og cashewnødder, lynsteg et kort øjeblik og smag til.

3. Servering
Server risene til kyllingen og drys godt med frisk koriander.
Lynstegt kylling med rejer & gurkemejeris
Netto-avisen