Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Marineret flanksteak med grillet tomatsalat

Flanksteak marineret i rødvin og urter. Grillet og serveres i tynde skiver sammen med salat af grillede tomater og bøffelmozzarella.

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt





Brød

Mejeri & Ost

Vin & Spiritus

Kolonial & Drikkevarer



2. Sådan gør du
  1. Marineret flanksteak

    Hak hvidløg og urter og kom dem i et fad sammen med rødvin.
    Vend kødet i marinaden og lad det trække natten over.

    Tag kødet op af marinaden og dup det tørt.
    Grill det 3-5 min. på hver side afhængig af tykkelse og hvor rødt man ønsker sit kød.

    Krydr kødet med salt og peber og lad det hvile 5 min.

    Udskæring:
    Når du skal skære kødet, så skal du kigge på kødfibrene.
    Skær kødet i skrå, ikke for tykke skiver, på tværs af kødfibrene.

  2. Grillet tomatsalat

    Halver tomaterne og grill dem på skærefladen ved kraftig varme.

    Riv mozzarellaen i mindre stykker og kom den hen over salaten. Dryp med olivenolie og balsamico, drys med basilikum.

3. Servering
Anret kødet på tallerkener sammen med den grillet tomatsalat og server.
Marineret flanksteak med grillet tomatsalat
God smag i mailboxen
Netto-avisen