Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Mexicansk burrito bowl med ris

Lækker og nem mexicansk salat med krydret hakket oksekød, ris, sprøde nachos, frisk tomatsalsa, avocadocreme og bønner.

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt








Mejeri & Ost


Kolonial & Drikkevarer




2. Sådan gør du
  1. Kog risene som anvist på emballagen.

    Svits kødet i lidt olie sammen med krydderimix ca. 3 min.

    Skær snack peber i strimler, riv gulerødderne i lange strimler og snit salaten.

    Halver chilien, fjern kernerne og hak den fint.
    Snit forårsløget og hak tomaterne, bland med chili og smag til med lidt limesaft.

    Skyl bønnerne i koldt vand.

    Lun evt. nachos lidt i ovnen.

    Halver avocadoerne, fjern stenene og skrab kødet ud. Mos kødet med creme fraiche og smag til med limesaft, salt og peber.

3. Servering
Fordel ris, kød, salsa, peberfrugt, gulerødder, salat, bønner, nachos og ost i fire skåle. Kom avocadocreme ved og server med ekstra lime samt nachos.
Mexicansk burrito bowl med ris
Netto-avisen