Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Mexicanske spareribs med grillet majs & tomatsalsa

Spareribs med mexicansk barbequeglasering, grillede majskolber, tomatsalsa og hotte ostegratinerede tortilla.

40 min.
2 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt




Brød

Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer


2. Sådan gør du
  1. Tilbered spareribs som anvist på emballagen og rør barbequesaucen sammen med tacokrydderi inden den smøres på.

    Fold dækbladene tilbage på majsene, bind dem sammen og skyl kolberne. Blancher dem 2 min. i letsaltet vand og grill dem ca. 5 min. til de er møre.

    Hak tomater og løg, bland koriander og krydr med salt og peber.

    Fordel ost og jalapenos på den ene tortilla, læg den anden oven på, tryk fast og grill den 1 min. på hver side til osten er smeltet og tortillaen sprød. Skær den i trekanter.

3. Servering
Skær spareribs i mindre stykker lige til at gnave af. Kom salsaen hen over majskolberne og server dem til sammen med ostegratinerede tortilla.
Mexicanske spareribs med grillet majs & tomatsalsa
God smag i mailboxen
Netto-avisen