Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Mørbradgryde med bacon, æbler og perleløg

Mørbradgryde med æbler, bacon og små perleløg i en mildt krydret flødesauce serveret med kartoffel-sellerimos.

60 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk


Frugt & Grønt






Mejeri & Ost



Kolonial & Drikkevarer



2. Sådan gør du
  1. Kartoffel-sellerimos

    Skræl kartoflerne og knoldsellerien og skær dem i mindre stykker.

    Kog dem i usaltet vand, til de er møre.

    Hæld vandet fra, og lad kartoflerne dampe helt tørre i gryden under låg.

    Mos dem godt, rør smør og mælk i og smag til med salt og peber.

  2. Mørbradgryde med bacon, æbler og perleløg

    Skær svinemørbraden i 2 cm. tykke skiver.

    Steg baconternene sprøde og læg dem til side. Kasser fedtet og brun mørbradbøfferne hurtigt på begge side.

    Tilsæt pillede perleløg, timian samt hønsebouillon og lad det simre 5 min.

    Halver æblerne, fjern kernehusene og skær dem i grove tern.

    Kom æblerne i gryden sammen med fløde og kog 2 min.

    Smag til med salt og peber.

3. Servering
Drys mørbradgryden med bacon og evt. lidt persille og server med kartoffel-sellerimos.
Mørbradgryde med bacon, æbler og perleløg
Netto-avisen