Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Mørbradspyd med chiliglaze

Hotte spyd med saftig svinemørbrad, sur-sød agurkesalsa og flager af kokos.

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt



Kolonial & Drikkevarer





2. Sådan gør du
  1. Skær kødet i skiver og vend det i chilisauce. Fordel kødet på fire spyd og grill dem ca. 3 min. på hver side.

    Skær agurk i små tern og vend dem i en marinade af eddike, salt og sukker.

    Kog nudlerne som anvist.

    Slå hul på kokosnødden, pil kødet ud og riv det i flager.

3. Servering
Anret spyddene på en bund af nudler. Hæld lagen fra agurkerne og kom dem hen over kødet.

Drys med kokos og krydderurter og server straks.
Mørbradspyd med chiliglaze
Netto-avisen