Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Mørbradspyd med chiliglaze

Hotte spyd med saftig svinemørbrad, sur-sød agurkesalsa og flager af kokos.

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt



Kolonial & Drikkevarer





2. Sådan gør du
  1. Skær kødet i skiver og vend det i chilisauce. Fordel kødet på fire spyd og grill dem ca. 3 min. på hver side.

    Skær agurk i små tern og vend dem i en marinade af eddike, salt og sukker.

    Kog nudlerne som anvist.

    Slå hul på kokosnødden, pil kødet ud og riv det i flager.

3. Servering
Anret spyddene på en bund af nudler. Hæld lagen fra agurkerne og kom dem hen over kødet.

Drys med kokos og krydderurter og server straks.
Mørbradspyd med chiliglaze
God smag i mailboxen
Netto-avisen