Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Nachos med krydret kylling, mangosalsa & avocadocreme

Ostegratinerede nachos med krydret kylling, kidneybønner, mangosalsa og en lækker avocadocreme.

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt








Mejeri & Ost


Kolonial & Drikkevarer




2. Sådan gør du
  1. Nachos med krydret kylling

    Bred nachos ud på en bageplade med bagepapir og drys med revet ost.

    Svits kødet i lidt olie ved god varme, krydr med taco krydderi og steg et par minutter.
    Hæld lagen fra bønnerne og skyl dem i koldt vand.
    Kom bønnerne ved kødet og smag til.

    Gratiner nachos i ovnen ved 225°C til osten er smeltet og let gylden.

  2. Mangosalsa

    Skræl mangofrugten, skær kødet fri af stenen og skær det i små tern.
    Hak rødløg og chili uden kerner, og skær tomaterne i mindre stykker.
    Bland ingredienserne og smag til med 1 spsk limesaft, hakket koriander, salt og peber.

  3. Avocadocreme

    Halver avocadoen, skrab kødet ud og blend med limesaft og cremefraiche.
    Smag til med salt og peber.

3. Servering
Kom kødet hen over de gratinerede nachos og top med salsa og avocadocreme.
Pynt med frisk krydderurter og server resten af avocadocremen til.
Nachos med krydret kylling, mangosalsa & avocadocreme
Netto-avisen