Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Ølbraiseret spidsbryst med gulerødder, rødløg & blommer

En rigtig simreret af fuld af smag og masser af grønt.

320 min.
6 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt





Kolonial & Drikkevarer






Vin & Spiritus

2. Sådan gør du
  1. Brun kødet i lidt olie på en varm pande og læg det i en stegegryde med låg eller stegeso.

    Smør kødet med tomatpure og krydr med paprika, spidskommen, oregano, timian, salt og peber.

    Kom halve rødløg rundt om og hæld øl hen over.

    Læg låg på gryden og sæt den i ovnen ved 125°C i 5 timer.

    Læg kartoflerne i ovnen samtidig så de bages ved lav varme.

    Vend spidsbrystet et par gange.

    Kom skrællede gulerødder ved efter 2 timer og halve blommer den sidste time.

    Si skyen over i en gryde, skum fedtet af og kog skyen ind til det halve.

    Skær kødet i tynde skiver på tværs af kødtrådene.

    Halver kartoflerne, skrab indmaden ud og mos med en gaffel.

3. Servering
Anret kødet på tallerkenerne sammen med kartoffelmos. Læg gulerødder, rødløg og blommer ved og hæld skyen hen over. Drys evt. med urter og server.
Ølbraiseret spidsbryst med gulerødder, rødløg & blommer
Netto-avisen