Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Oksemørbrad i parmasvøb

Rød og saftig oksemørbrad svøbt i parmaskinke og grillet sammen med buketter af blomkål drysset med parmesan, citron og persille. Suppler gerne med kartoffel twister.

60 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk


Frugt & Grønt



Mejeri & Ost


Kolonial & Drikkevarer


2. Sådan gør du
  1. Oksemørbrad i parmasvøb

    Brun kødet i lidt olie på en pande ved meget kraftig varme.
    Krydr med salt og peber og pak oksemørbraden ind i parmaskinke.

    Læg oksemørbraden på grillen og grill den ved indirekte varme ca. 25 min.
    Brug stegetermometer; den er rød ved en centrumtemperatur på 58 grader og rosa ved 60-63 grader.
    Lad den hvile 15 min. under folie, inden den skæres og serveres.

  2. Grillet blomkål med parmesan, citron og persille

    Del blomkålen i store buketter og halver dem på tværs.
    Skyl dem godt og blancher dem i letsaltet vand 2 min.
    Skyl koldt vand og dryp af.

    Læg blomkålsbuketterne på en grillfolierist.
    Pensl med smeltet smør og drys med en blanding af revet parmesan, fintrevet citronskal og hakket persille.
    Grill blomkålsbuketterne ca. 8 min. til de er gyldne.

3. Servering
Skær kødet i pæne skiver og server med grillet blomkål.
Suppler gerne med kartoffel twister.
Oksemørbrad i parmasvøb
God smag i mailboxen
Netto-avisen