Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Ostefyldte svinekoteletter med forårsslaw

Saftige svinekoteletter fyldt med cremet flødeost med urter og serveret med forårsslaw af spidskål, æble, dild og selleri.

35 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt






Mejeri & Ost


Kolonial & Drikkevarer





2. Sådan gør du
  1. Ostefyldte svinekoteletter

    Krydr svinekoteletten med timian, salt og peber.

    Skær en lille lomme ind i siden og fyld den med flødeost og luk med kødnåle.

    Brun svinekoteletterne 1 min. på hver side og steg dem ca. 3 min. på hver side afhængig af tykkelse.

    Kog panden af med fløde og smag skyen til.

  2. Forårsslaw af spidskål, æble, dild og selleri

    Pisk citronsaft, olivenolie, dijonsennep og honning sammen og smag til med salt og peber.

    Snit spidskålen og vend den samt sellerien i marinaden.

    Riv æble og bladselleri i lange strimler og vend dem i salaten sammen med plukket dild.

    Lad det trække, mens kødet steges.

3. Servering
Server svinekoteletterne med forårsslaw og suppler evt. med kartofler eller brød.
God smag i mailboxen
Netto-avisen